Een reeds bestaand, klein biologisch wijndomein in de Zuidfranse Gard, is in nieuwe, handen. De laatste jaren is er niet overdreven aktief 'ge-wijnboerd'. Hier gaat dus verandering in komen. We gaan proberen hier een fraai domeintje van te maken met een (h)eerlijke rode wijn of een frisse rosé.

Deze weblog houdt jullie op de hoogte van onze ervaringen en voortgang. Daarnaast zal er tevens hier en daar een recept, (wijn)tip, foto's op te vinden zijn.

donderdag 16 september 2010

Cabernet kunstzinnig


2 opmerkingen:

  1. Onze keuken vult zich met de geur van langzaam stovende varkenswangen in Chardonnay inclusief een vleugje salie en rozemarijn hier en daar. What the heck, we laten 't gewoon nog een half uurtje langer stoven. Kan niet wachten om daar morgen van te gaan genieten. Nu nog die Grenache Noir......

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou, de varkenswangen zijn een blijvertje. Alleen maar complimenten gehad.

    BeantwoordenVerwijderen